diumenge, 4 d’octubre del 2015

Capsa per bebè en decoupage


Feia molt de temps que no feia decoupage, però és algo que no s'oblida. Sí que és cert que darrerament he estat més enfocada a l'scrapbooking, i ho segueixo estant, però sempre queda bé regalar una caixa personalitzada (i plena de cosetes, és clar).

I he triat aquest tovallons de cotxets tan adients pel regal del petit Dídac. La caixa vol semblar una caixa de fruita, però les nanses son cors. L'he pintada amb Chalk Paint de color blanc de la marca Americana, que des d'aquí us aconsello.


La casualitat va voler que les tires fossin de la mateixa mida que les franges de la caixa, o sigui que ni tan sols vaig haver de retallar. Quina sort, oi? M'agrada molt el resultat, i segurament que compri més caixes així per més projectes que tinc en ment ara mateix (ja sabreu quins).



Espero que us hagi agradat i ens llegim la setmana que ve!



4 comentaris:

  1. La veritat és que la capsa t'ha quedat de meravella!! Com sempre et dic, es nota que tens molta habilitat i gràcia per fer aquest tipus de projectes manuals. A més, el motiu dels cotxets que has escollit dóna un aspecte molt vintage, a la moda del que avui es porta també en decoració

    Petons i que gaudeixis del diumenge!
    Le Style et Moi

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, com sempre, Óscar!! A la destinatària sembla que li ha agradat molt, que és le que compta!!

      Elimina