diumenge, 29 de maig del 2016

Decorant la Traveller's Notebook (Pebredori)


Avui us porto una entrada ben diferent. Per si no ho sabeu, vaig estar el passat mes d'Abril al Japó i em va semblar una bona manera d'estrenar la llibreta estil "Midori" que vaig comprar per Etsy a Scrapipebre (us deixo el seu enllaç aquí). Te coses molt xules, i un canal de Youtube on fa tutorials molt xulos, us el recomano!

Doncs decidida a documentar el viatge, el vaig anar passejant per tots els indrets del Japó, i vaig anar guardant entrades, tickets, etiquetes, etc per col·locar-los a la llibreta.

Us ensenyo algunes de les pàgines:


Com veieu, vaig decidir deixar-ho ben simple, fent servir pocs materials (per no dur-ne tant a sobre tampoc), com washi tape i enganxines, moltes de les quals vaig comprar allà.


Les pàgines que més m'agraden son les que tenen les entrades als llocs, que generalment eren molt xules i fan qeu amb poc la pàgina destaqui molt.





I si, també tenim lloc pel Rilakkuma, el protagonista del viatge (jo i ma germana vam tornar amb tres peluixos d'ell):


Espero que us hagi agradat aquest tastet d'algunes de les pàgines del meu Traveller's Notebook, espero poder viatjar molt més per seguir omplint-lo d'aventures!




6 comentaris:

  1. Què hi ha millor que un viatge al Japó??... Sens dubte la teua "traveller's notebook" sobre aquest viatge, és fabulosa!!! Si pots ensenyar-la a les visites, sens dubte és molt més original que un àlbum de fotografies jejeje

    Un petó i que gaudeixis de la setmana,
    Le Style et Moi

    ResponElimina
    Respostes
    1. Merci, Óscar, me n'alegro que t'hagin agradat :D

      Elimina
  2. Es fantàstic! Una bona manera de guardar tot allò que anem recollint durant els viatges i que acaben moltes vegades en una caixa o portafoli oblidats...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Núria, la veritat és que em va molar molt fer-ho :)

      Elimina