diumenge, 22 de maig del 2016

Mini àlbum "Una mica de mi" amb Papers Trencats


Fa unes setmanes vaig ser afortunada de poder assistir al curs de la Raquel Reyes del blog Papers Trencats que impartía a la botiga d'scrap Grappa Scrapbooking. En aquesta ocasió (si em seguiu sabreu que hi assisteixo sovint) vem fer un miniàlbum amb una enquadernació molt original, feta tota des de zero per nosaltres, és a dir, des de cartonets fins a aquest resultat tan espectacular.


Com veieu, dins de l'àlbum hi ha 4 carpetes individuals cosides al llom. La portada  està decorada amb el troquel de la Big Shot de les fulles que tant identifica la Raquel (això, i la tela de sac), una mica de corda i unes papallones troquel·lades.


He decidit decorar l'àlbum amb algunes de les fotos del meu darrer viatge al Japó, una molt petita selecció, és clar. A continuació us deixo amb les fotos, espero que us agradi!












Moltes gràcies per llegir-me, i ens veiem la setmana que ve!




6 comentaris:

  1. M'encanta!! És súper original i es nota que està fet amb l'estima que caracteritza els objectes fets a mà i personalitzats :)

    Un petó,
    Le Style et Moi

    ResponElimina
  2. Ooooh com m'he emocinat en veure'l amb les teves fotos!!! M'encanta m'encanta como has anat afegint els detalls i aquests segells que diuen tant!!!

    Moooltíssimes gràcies de veritat!!!

    Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies a tu, sempre t'ho dic, m'encanta poder ensenyar els resultats de les classes!

      Elimina
  3. Apa que xuloooo!!! T'ha quedat genial! Album bonic per fotos boniques!!! Well done!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Merci Núria, segur que a tu també t'està quedant molt guapo!

      Elimina