diumenge, 4 de setembre del 2016

Taller 3WM amb Carrot Cake


La setmana passada vaig tenir la oportunitat (vaig ser de les 30 afortunades) d'assistir al primer taller de temporada dels Carrot Cake Scrap (per qui no els conegueu, us deixo l'enllaç a la seva pàgina aquí) a la fira Scrapmaniàtics de Sant Feliu de Guíxols.

El taller el van impartir tots tres components del grup, és a dir, l'Elena Roche de Pega Papel o Tijeras, el Quim Díaz de Coses d'Scrap, i l'Alberto Juárez, de Vintage Odyssey. Tots ells eren súper divertits, em va sorprendre tant que fossin tan simpàtics! 


El tallers es dividia en tres parts, l'interior d'un mini àlbum acordió, les tapes de l'àlbum i una caixa per guardar-lo. Vem aprendre tècniques noves i revisar altres que ja coneixíem, i ens ho vam passar genial. Aquestes fotos son del resultat del taller, per suposat, encara que faltaria omplir-lo de fotos i potser m'animo i el retoco (però volia presentar-vos-el tal i com va sortir del forn). Ah, i havia alguns tags, però com que no els tenia decorats no els he fotografiat, disculpeu!

Tots els materials que vam fer servir eren de les col·leccions dels talleristes (papers i pintures de la línia que encara no està a la venda i treuran en breu), així que vam poder fer un tastet de tot una mica!


Espero que us hagi agradat, en breu us mostraré l'àlbum amb les fotos d'aquell dia i ,sobretot, la festa de després que vem fer amb tota la gent que havia assistit al taller.




2 comentaris:

  1. M'encanta! I més enllà del resultat, que és magnífic, es nota a les teues paraules que vas gaudir moltíssim i que vas aprofitar l'experiència... Em deixes amb desig de veure l'àlbum, espere que no ens faces esperar molt! jejeje Petons!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. De segur que ben aviat el teniu per aquí, gràcies!

      Elimina