dimecres, 14 de setembre del 2016

Taller Art Journal amb Vicky Papaioannou


Aquest principi de curs en quant a tallers hem fet una petita marató de cursos una mica diferents. Igual que us vaig ensenyar el taller que vaig fer amb Carrot Cake, avui us porto el que vaig fer amb la famosa i inigualable Vicky Papaioannou (que si sou adeptes a l'art journal la coneixereu segur) a 100% Manualidades. A part de tenir "moment gropie" (resultat del qual el teniu a la foto que us poso més avall) vem fer un espectacular taller amb aquest resultat que us mostro.


La frase va ser molt inspiradora, com sempre: "Why fit in when you were born to stand out" (per què intentar encaixar quan has nascut per destacar) i s'exemplificava amb l'ocell vermell cap per vall. Les tècniques que vam fer servir son les que fa servir ella als seus videos (pintar amb tovalloleta de bebé per fusionar colors, afegir textures i estampar segells), però el millor va ser la seva paciència i el seu anglès-grec que captiva tant.

I si, vaig sortir amb el journal dedicat per ella!


Espero que us hagi agradat, us espero aviat amb el resultat del tercer taller de la marató!






2 comentaris:

  1. Bona vesprada, Eli! Ja es veu que vas donar un molt bon profit a aquests tallers... Tot és meravellós, però m'ha agradat especialment el missatge de "Per què encaixar quan estàs fet per sobreeixir". Nova filosofia de vida des de ja! ;)

    Petons,
    Le Style et Moi

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oi que si? La frase més inspiradora que he vist mai! Gràcies per passar-te!

      Elimina