dissabte, 7 de gener del 2017

Diari de Nadal 2016


Aquest any ha estat el meu primer any de diari de Nadal, i m'ha encantat l'experiència. Com que no sabia si tindria temps per fer-lo tots els dies, vaig fer servir una col·lecció de l'any passat, més d'hivern que de Nadal, però és que els blaus turquesa, roses i verds em van encantar. Per si us interessa, és la co·lecció Winter Wonderful de Pebbles, ja em queden molt pocs papers!


L'enquadernació l'he feta amb anelles, i simplement he anat encadenant els papers estampats, amb els blancs i els negres. Mols troquels i molta simplicitat, ara uns deixo amb algunes imatges de pàgines del diari (no les poso totes per no se pesada).





Espero que us hagin agradat aquesta sel·lecció de pàgines, m'ho he passat molt bé fent-les, he intentat anar aprenent tècniques noves a cada una d'elles, el problema és que m'estic tornant cada cop més addicte a l'scrap. Això no pot ser bo!


Us espero per aquí aviat amb una nova entrada!



4 comentaris:

  1. Bon dia, Eli! M'encanta el resultat... com sempre. Jo en més d'una ocasió he comentat que sóc un complet negat per a fer manualitats, així que cadascuna d'aquestes pàgines em sembla una petita obra d'art jejeje

    Petons,
    Le Style et Moi

    ResponElimina
  2. Quina poxoladaaaa! M'encanta! El vull veure en directe!!!

    ResponElimina