diumenge, 11 d’octubre del 2015

Targeta benvinguda tardor


Si em seguir per instagram ja vau veure la setmana passada que vaig penjar aquestes targetes tan de tardor. Estan fetes amb base de cartolina de color craft, una cartolina color crema i una fulla de veritat. La resta va ser fruit de la nostra creativitat (i haver mirat moltes targetes d'inspiració, tot s'ha de dir).


Aquesta primera és la que vaig fer jo, ho notareu per l'obsessió pel "fals cosit" i la banderola, és superior a mi, ara m'ha donat per això. Per donar un toc diferent li vaig a fegit un brad amb temàtica de la tardor i el text "autumm" amb segells (son els que venen al Tiger).


I aquesta la va fer la meva mare, amb una blonda, que no se d'on va treure, envellida i unes fulles troquelades

Espero que us hagi agradat aquesta entrada amb temàtica de tardor, si tinc temps us en faré alguna més, però de moment haureu d'esperar a una altra entrada!



3 comentaris:

  1. Doncs sembla evident que el talent per als treballs manuals és cosa de família, perquè ambdues targetes han quedat meravellosament. Que conste que jo també sóc fan del fals cosit (fashionista, you know jajaj), però el detall de la blonda que ha emprat la teua mare hem sembla senzillament genial.

    Un petó i que gaudeixis del diumenge!
    Le Style et Moi

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehe, moltes gràcies! El tema del fals cosit deu ser de-formació professional com dius XD Me n'alegro de que t'hagi agradat!

      Elimina