diumenge, 18 d’octubre del 2015

Targeta per bebè


Com ja vau veure en l'entrada de la setmana passada, vaig haver de fer un regalet per un nen molt especial que es diu Dídac. Per acompanya el regal és quasi obligatori fer una targeta adient. No volia que fos molt "nyonya", així que vaig fer servir uns papers d'estrelles de la col·lecció Candela de Mr. Worderful (son una passada de papers) juntament amb stickers de la co·lecció Hello Boy de DK Design.


Em va semblar graciós agefir uns ullets en forma de cotxe blau cel, que son una monada. No se d'on son perquè em van venir en una bosseta d'"scrap-xuxes", però en tinc més i cada un és més mono que l'anterior.



Espero que us hagi agradat i us espero a la següent manualitat! Disfruteu!



4 comentaris:

  1. La veritat és que t'ha quedat fantàstica!!! Com tu mateixa has dit, has evitat fer una targeta massa "nyonya" i has aconseguit un resultat ideal per a un nen però al mateix temps molt "trendy" (i t'ho diu un fashionista jajaja).

    Un petó i que gaudeixis del dia!
    Le Style et Moi

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Óscar! Als papis els ha agradat molt, que és al final el que compta!

      Elimina
  2. Hola disculpa la meva ignorància que són scrap-xuxes?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Son detallets petits que li faries a una persona que li agradi l'scrap. Per exemple, algun botonet, retalls de papers, troços de washi tapes, fustetes... Espero haver-te ajudat!

      Elimina