diumenge, 10 de gener del 2016

Àlbum Mix Media Valencia


Us presento l'àlbum de mix media que vaig realitzar durant les vacances de Nadal (sí, vaig tenir 15 dies molt ben aprofitats) amb el kit que vaig comprar a la ja desapareguda Scrap To Dream. Al kit venien tots el materials i un tutorial fet per Loneta (del blog Diario de Loneta). L'he fet bastant similar al seu, però amb tocs diferenciats (les meves fotos eren d'una altra mida i l'àlbum d'una altra temàtica).


L'enquadernació es podia fer amb anelles (de fet anaven incloses) però amb washi tape em va semblar més adient. A més com que és un àlbum petit, m'ho podia permetre.




Espero que us hagi agradat aquest pedaç d'àlbum que us he ensenyat (no he mostrat totes les pàgines, son del mateix estil de les que he ensenyat, però). Ens llegim!




8 comentaris:

  1. T'ha quedat de meravella!! I amb una protagonista tan bonica com la ciutat de València (la terreta em tira molt jejej) el resulta solament podia ser excel·lent ;)

    Un petó i que gaudeixis del diumenge!
    Le Style et Moi

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, sabia que t'agradaria pel tema de que et toca de prop :) És un ciutat molt bonica!

      Elimina
  2. Haces unas cosas preciosas! enhorabuena!! =)

    ResponElimina
  3. Molt bonic!!! Però crec que el tuto és de la Lorena del Diario de Loneta :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tensa raó, ho vaig mirar malament, em sap greu! Ja ho he editat :D

      Elimina
  4. Molt guai!!! Jo també estic amb un album mix media entre mans (el holi no pot ser d'altra manera)...sense tutorials...ves a saber què sortirà! Igual m'inspiro en el teu, que t'ha quedat preciós!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És mono no? La noia que va fer el tutorial te molta traça!

      Elimina