diumenge, 6 de març del 2016

Àlbum Garrotxa


L'altre dia vaig tenir la sort d'assistir a un curs d'scrap a la botiga de Sabadell Creativitart (us deixo la seva web i botiga online aquí). El curs consistia en realitzar un miniàlbum anomenat "Somriures", encara que ja veieu que jo li he canviat el nom perquè sigui més adient amb el contingut.

El curs l'impartia la Mir Castañé, que també té un blog (us deixò aquí l'enllaç) i és mooooolt simpàtica i "ditxaratxera" amb l'ajuda i assistència del seu germà, en Pau, que ens va preparar cafetons i ens va oferir unes pastetes.


Vem utilitzar els papers de la col·lecció Cedar Lane de Pink Paislee, que son una monada i molt versátils. L'estampat em va semblar particularment adequat per imprimir les fotos d'una escapada a Olot, tot i que la Mir va empaperar-ho amb fotos del seu petitó.

Us deixo amb algunes fotos de algunes de les pàgines, espero que us agradi tant com a mi!








5 comentaris:

  1. ¡Qué bonito! me encanta el bolsillo de arriba. Un beso

    ResponElimina
  2. Bon dia, Eli!! Com sempre, l'àlbum t'ha quedat de meravella... personalment, em quede amb el detall de l'adorn en forma de rabosa, sempre m'ha semblat un animal força elegant.

    Petons i que gaudeixis de la setmana!!
    Le Style et Moi

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi també m'encanta, és una monada! Gràcies!

      Elimina
  3. Oh...és molt mono i els papers molt bonics!!! M'agrada molt!!!! I la idea del cordillet entre dos forats per decorar...super!

    ResponElimina