diumenge, 20 de març del 2016

Quedada Scrapera: Tags Mix Media


Aquest ha estat el resultat de unes cartolines d'aquarel·la, tintes, aquarel·les, stencils, pasta de relleu i molta molta creativitat i diversió. Les quedades scraperes mix media poden ser les més creatives, rialleres (amb moments destrés i frustració també, perquè enganyar-nos) i sobretot, divertides de les quedades.

La norma de la quedada va se no portar papers ni decoracions, ja que, en cas de necessitar-ne, ens les havíem de fer nosaltres mateixes.


El primer tag, i que ja te una destinatària em va crear bastanta frustació perquè volia fer una cosa completament diferent, però la meva tinta en spray em va fer la guitza. Després de capes d'aquarel·les, pasta de relleu fet a servir amb la plantilla (i amb la mateixa plantilla he aplicat distress després) i unes decoracions molt desèrtiques, aquest és el resultat. Totalment fora de la meva zona de confort "clean and simple", però al final m'agrada i tot.


Aquest segon ja és més "jo". Amb l'ajuda d'una plantilla molt molt xula que em va deixar la meva amiga Núria vaig fer un degradat amb l'ajuda d'una esponja i un parell de tintes distress. Les rodones les vaig fer amb taps de tintes en spray, vaig entintar les cantonades i vaig estampar una mica aleatòriament. Per què més?


Amb el tercer vaig aplicar una tècnica que m'acabava d'explicar la Núria, està feta amb aquarel·les, intentant fer un degradat de verd a blau. Esquitxant una mica amb daurats, resseguint un fals cosit al voltant del tag i escrivint amb les aquarel·les, aquest és el resultat. Us agrada?


I per últim, aquest és el meu preferit, i potser el més senzill dels quatre. Està fet amb una plantilla stencil girada al revés, li apliquem tinta distress, mullem la tinta amb aigua i estampem (jo vaig estampar un parell de cops). El segell amb el sentiment el vaig anar estampant sense tornar a mullar-lo per fer aquest efecte tan xulo. m'encanta!



Espero que us hagin agradat els tags i us espero per aquí la setmana que ve amb una nova entrada. 







4 comentaris:

  1. M'han pitat les orelles!!!...Una gran quedada i uns grans resultats! Quines coses més boniques poden fer-se amb una mica d'imaginació...Et van quedar molt xules!!! De fet, n'hi ha per #bejalous...hehehehehehehehe....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja encara me'n ric ara del #bejealous XDDD M'encanta XD

      Elimina
  2. I dius que amb el primer tag no et va sortir allò que volies... ja m'agradaria a mi fer coses tan maques quan no em surten les coses bé! Com sempre t'han quedat tots magnífics, encara que si em fas escollir em quedo amb el segon.

    Un petó i que passis una molt bona setmana... ¡I a gaudir de les vacances!
    Le Style et Moi

    ResponElimina
    Respostes
    1. El segon a mi també m'agrada molt, és senzill, pero té un rollo guai. Gràcies!

      Elimina