diumenge, 14 d’agost del 2016

Layout "Always Dream"


Us ho confesso, tinc una pared de l'habitació on tenim l'ordinador i on faig les manualitats que necessita ser decorada. Això juntament amb unes fotos fantàstiques que vaig portar del viatge al Japó m'han portat a començar a fer algún layout més.

I aquest ha estat el resultat, fent servir com a base els papers d'Apli de la col·lecció Northern Lights dissenyada per Mireia Carbonell (que és una col·lecció preciosa, si podeu aconseguir-la, feu-ho!).


El paper que he fet servir com a base és una passada, amb efectes aquarel·la, taques de tinta i la paraula "Dream" que aporta títol al LO. Tot i que ja és bastant decorat, he decidit enmarcar la foto (que és al cap Shakotan de Hokkaido, Japó) amb algunes journal cards de la mateixa col·lecció, unes fustes que tenia per casa i enganxines i enamel dots de Dear Lizzy.


Dins del meu estil, he intentat deixar-ho el més clean and simple possible, amb el detall del clip, que m'encanta (per cert, el clip és de Tiger).

Espero que us hagi agradat tant com m'agrada a mi, us espero per aquí amb properes entrades (que espero que siguin molt aviat).





6 comentaris:

  1. Bon dia, Eli! Ja havia vist algunes fotografies per Instagram i Facebook i bonic ja em semblava... ara, amb la teua explicació acabe d'entendre la funcionalitat d'aquesta manualitat. Espero que prompte tingues les teues millors fotos adornant aqueixa paret!

    Petons i a gaudir de la setmana,
    Le Style et Moi

    ResponElimina
    Respostes
    1. Algun dia us ensenyaré la pared, a veure si us agrada :D

      Elimina
  2. Muy bonito todo! Una decoración estupenda
    Espero tu opinión en mi último post, besitos!

    ResponElimina