dimarts, 6 de setembre del 2016

Mini àlbum Scrapmaniàtics 2016


Fa uns dies ja us vaig comentar que tenia preparat un àlbum amb les fotos del meravellós dia que vam passar a Sant Feliu de Guíxols, en concret el que vaig preparar amb les fotos del taller i post  taller que vem fer amb Carrot Cake Scrap.

Em vaig decidir, després de molt pensar-ho, per una enquadernació molt senzilla amb grapes i un llom per cobrir-les. Sempre és una bona opció si es treballa amb poques fotos, oi?


Els papers que he fet sevir son gairebé tots de la col·lecció Happy de Dear Lizzy, però també he agafat un basic gris dels Básicos de Elena (de Elena Roche) i restes d'altres col·leccions que he acabat d'aprofitar.

Els stickers també son de vàries col·leccions, igual que els die cuts. M'ha agradat molt fer-lo un punt desdestructurat en el centre, fent servir paper vegetal per les transparències (crec que és la meva part favorita).


Sí, he guardat el número de la rifa que no ens va tocar (snif snif) dins d'un sobre (que no recordo d'on el vaig treure però el tenia per casa). La foto que l'acompanya és de les meves favorites, per això l'he deixat sola i amb poca decoració.

Us deixo amb algunes fotos més de l'àlbum!




Acabem el post amb un detall posterior per no oblidar el cap de setmana del 27 de setembre, "Don't Forget"!


Espero que us hagi agradat i us espero al proper post!







6 comentaris:

  1. Molt xulo,jo tambe he fet un albúm

    ResponElimina
  2. Bona vesprada, Eli! M'encanta el toc desestructurat de l'àlbum tal i com tu mateixa comentes, però sens dubte el que m'ha enamorat és l'explosió de colors!

    Petons,
    Le Style et Moi

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Óscar, a mi la veritat és que m'agrada molt el resultat!

      Elimina
  3. Aquest àlbum fa justicia al fantástic dia que vam passar!!! M'encanta!!!

    ResponElimina