diumenge, 25 de setembre del 2016

Miniàlbum amb tintes a l'alcohol


Fa unes setmanes vaig assistir a un curs de tintes a l'alcohol impartit a Sabadell per la Ruth Bernal (podeu veure el seu blog aquí). Sempre en el mon del mixmedia, però aquest cop vam experimentar amb les tintes a l'alcohol, que no haviem tocat mai i que ens va encantar. ¡Vam quedar estupefactes amb lo entretingut que era!

Vam treballar amb la tinta directament sobre l'espongeta, afegint-hi alcohol o amb un producte especial per dispersar les tintes (que ara no recordo com es deia...). També vem descobrir el gesso negre, era el primer cop que el veiem i és una passada!


L'aplicació de les tintes sobre els vidres va ser espectacular, tot i que costava una mica més que s'assequés, òbviament. Vem treballar sobre tela, sobre cotó, sobre canvas, sobre paper fotogràfic... gairebé sobre totes les superfícies!

A casa vaig enganxar totes les decoracions, i vaig afegir les fotos i detalls en forma de segells. Aquest ha esta uns dels talles amb el que més hem disfrutat!


Espero que us hagi agradat i que us animeu a provar-les si teniu l'ocasió. Us espero al proper post!







2 comentaris:

  1. M'encanta el resultat! I sobretot m'agrada que parles amb tanta estima del procés i de les teves compañes de manualitats, es nota que poses molta cura i molt d'amor en tots els teus projectes... Així, no sorprèn que el resultat sigui una meravella.

    Petons!
    Le Style et Moi

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, com sempre! Ens ho passem sempre molt bé :)

      Elimina